Åben Hede 2015

 

Hvert år holdes der Åben Hede på Forsvarets øvelsesterræn i Oksbøl, hvor der bliver vist materiel af især den gamle art og noget af det nye. Der blev fremvist mange pansrede mandskabsvogne og kampvogne som havde gjort tjeneste og som stadig gjorde.

Vi lavede en lidt lang weekend ud af det da arrangementet blev afholdt søndag og sluttede først kl. 1600. Vi havde campingvognen med og sønnen med familie havde lejet en rigtig dejlig hytte på Hvidbjerg Strand Camping som jo har til huse i Blåvand i lighed med øvelsesterrænet, så skulle vi ikke køre så langt i den forfærdelige kø der opstår når alle skal hjem samtidig. Der var rigtig mange mennesker da vejet viste sig fra sin pæne side.

 

    

    

Vi var en tur rundt på campingpladsen og det må siges at der er meget velholdt og servicen er helt i top kunne vi konstatere, det er priserne også og så er det jo dejligt at konstatere at servicen også er det, at det ikke bare er at skovle penge ind. På pladsen er der lavet et legeland siden vi var der sidst, rigtig godt til kolde eller regnvejrsdage. Fiskerhytterne blev sidste år kåret til de bedste, det tror jeg på de er for de var meget flotte, nogle har spa på terrassen. 

    

Legelandet skulle lige prøves.

    

    

Så er der ved at blive gjort klar til forestillingen i morgen.

Efterfølgende billeder er fra dagen.