Aalestrup Rosenhave

 

I forbindelse med familie besøg var vi tæt på Aalestrup Rosenhave, så der ville vi aflægge et besøg.

I forbindelse med Rosenhaven er der en lille campingplads som vi så ville overnatte på. Det må siges den er lille, men den bliver holdt flot. Gartnerne fra rosenhaven har vist en finger med i spillet omkring udendørs arealerne kunne jeg forstå.

      

    

Det må jo siges at receptionen er til at overse. Der er ingen men et skilt hvor der sår find en plads og ring, vi kommer senere.

Det var nok 2 uger for tidligt vi var der. Der var rigtig mange knopper i roserne, men det kan tælles på en hånd dem der var sprunget ud, ærgerligt for det var et dejligt sted og jeg tror der bliver rigtig flot når alle roserne er sprunget ud, vi må se om vi kommer forbi på et bedre tidspunkt en anden gang.

    

Der var kiosk og resturant i den flotte stråtækte bygning. Den gule bygning er toiletter og samtidig bagsiden af servicebygningen på campingpladsen. Overnattende på campingpladsen har gratis indgang til rosenhaven.

    

    

    

    

Billederne taler vist for sig selv. Der var flere steder hvor der kunne siddes og evt. spise medbragt mad.

    

    

    

Der var også andet end roser. Plante i det højre billede har nogle meget store blade og støvdragere, jeg ved ikke hvad den hedder.

 

Flot er der.