Ribeauville

Vanen tro skulle vi også til vinsmagning hos Sipp Mack. Vi fik smagt mange vine og i år havde vi vores egen specielle vinkyper, da Poul på forbilledlig vis agerede vinkyper da huset havde travlt med vindrue høsten. Et par dage før havde Kaj og Poul været på besøg hvor de blev inviteret til at spise med sammen vin plukkerne så de er godt kendte i huset, det nyder vi andre godt af.

    

Når vi går op i byen kommer vi forbi denne flot klippede busk, der gøres noget ud af det. Jeg så faktisk kun en eneste stork på campingpladsen, der var nok for koldt så de var fløjet til varmere steder, hvilket var forståeligt. Det gamle bindingsværkshus syntes jeg er imponerende og det er ikke de eneste af den art.

    

Lidt opvarmning dagen før det store optog skulle finde sted, både for dem selv og for vi andre.

    

Vi hyggede og der blev grinet op ups nogle blev våde og den unge dame skar sig, godt vi ikke havde betalt øllet endnu :-)

  

Der skal et par kander vand til hver eneste dag for at vi andre kan nyde dette pragtfulde syn.

    

    

    

      

Vi var også på keramikmarked i Kayserberg, der var mange flotte ting.

Så var det ved at være tid til at køre hjem, første hold kørte mandag to hold kørte tirsdag og vi kørte onsdag som rosinen i pølseenden.

Vi havde eller rgnet med at måske første køre torsdag, men fra mandag og frem blev der skiftet rigtig mange ud på pladsen og der kom rigtig mange hunde som der ikke var styr på, ihvert fald gøede de stort set hele tiden. Der er en vis dominion effekt i det når en starter kommer resten også. Der var især et hold der slet ikke havde styr på deres to store hunde.

Efter de andre var kørt tirsdag morgen blev der lidt stille og vi besluttede at køre en tur til Colmar og se på byen og det Mini Venedig der skulle være.

Da vi nærmede os Colmar så vi denne flotte kopi.

Byen er kendt for sine mange flotte gamle bygninger og dem var der mange af, flot dekoreret.

   

    

    

    

    

    

    

    

Lidt aftenstemning fra pladsen den sidste aften.