Bildsø Camping

 

Solveig og Harald havde via Kabe Klubben inviteret til vikingemarked i Trelleborg og vi skulle overnatte på Bildsø Camping. Campingpladsen er en lille plads lidt udenfor Slagelse, meget tæt på vandet og lige op til en fredsskov, hvilket begrænser pladsens udvikling, det vil være ærgeligt, da det er en hyggelig plads hvor der bliver gjort meget for at der skal se hyggeligt ud. Vejret var "strålende" da vi var der hvorfor alting godt kan virke lidt gråt og kedeligt og det var det så alligevel ikke. Der bliver gjort meget i havefigurer, som man også sælger.

           

Det var ikke de nyeste service bygninger eller opholdsstue, men der var rent og pænt på trods af den megen pladder, så det er OK, vi kunne lige klemme os sammen i den lille opholdsstue.

  

Lørdag formiddag kørte vi i samlet flok til marked i Trelleborg. Det var en pladret omgang, stakkels de "vikinger" som boede der, det må have været en kold og våd omgang at sover der i flere dage, så er jeg nu glad for Kaben, man er vel lidt luksus dyr. Nogle af vikingerne havde taget sko og strømper af og gik i bare tæer i pladret, jeg syntes der var koldt, men de er selvfølgelig vikinger og beviste på den måde at de kunne leve op til historierne om vikingerne, der er måske gået noget mjød til for at holde varmen.

.
.

Der var nogle som havde givet op, hvilket man godt kan forstå, nogle af teltene var meget våde, gad vide hvor gode de var til at klare den regn. Kaben er nu bedre.

       

.

Vikingeborgen Trelleborg