Fra Humlum til Reersø

Vi var ikke helt færdige med ferien endnu. Efter en overnatning ved den danske grænse gik tur til Humlum på familiebesøg. Vi valgte Humlum Fiskerleje & Camping, der har vi været før og den har en helt fantastisk beliggenhed. Det er en rigtig dejlig plads hvor der er super gode forhold og styr på alt. Det regnede det meste af den tid vi var der lidt ærgerligt. Lidt billeder fra pladsen.

Det må da siges at være en god beliggenhed.

    

           

Indbydende børnefaciliteter

          

Køkken med spisemulighed med udsigt.

Efter overstået familiebesøg gik turen til Løgballe Camping i Stouby også en dejlig plads, derefter videre til Bildsø Camping ved Slagelse. Jeg har ikke lige fået taget nogle billeder fra de to pladser, men vi endte på Reersø Camping til træf med Kabe klubben.

    

Efter ankomst til Reersø Camping fandt Kaja og Poul den stor vinflaske frem 1½ liter.

    

Der skulle drikkes eftermiddagskaffe og sener skulle vi stege laks på bræt over bål. Der var lovet regnvejr, så Kaja kom med en ide til en storm P løsning for lidt tørvejr, det var godt, men det holdt tørvejr.

Hanne og Ole stod for træffet og der skulle saves spidser på de brædder laksene skulle steges på, så de kunne slåes i jorden, så Hanne måtte op på bagsmækken og sidde på dem så Ole kunne save.

Det ser da godt ud og det smager godt.

Mens laksene steger klares verdenssituationen eller er det alle fortræffelighederne på Kaberne der bliver diskuteret, måske begge dele. Tak til Hanne og Ole for et dejligt stævne, vi glæder os til næste år.