Hvidbjerg Strand Camping

 

Grundlovsferien skulle i år holdes sammen med vores børn og børnebørn på Hvidbjerg Strand Camping som har et rigtig dejligt indendørs badeland, hvor der mange muligheder for både store og små. Der er mange bassiner, men dybden er højst 129 cm og der er mange muligheder også for de helt små.

Vi havde bestilt 3 hytter og en komfortplads til vores vogn. Det var rigtig dejligt at kunne tilslutte direkte vand på vognen og sætte en slange på spildevandstanken, så det var bare om at bruge løs, el var uden måler.

Vi var helt utrolig heldige med vejret, det var næsten for varmt, på den plads vi havde fået var der sol hele dagen, men vi må jo ikke klage.

Vi skulle være mange og nogle skulle have 2 barnevogne og weekendsenge med, et par grill var der jo også behov for, så der måtte en trailer til hjælp.

Der var bedst på bagsiden af vognen

Et kig overbroen til westernhytterne

Der pakkes ud

Så skulle badelandet afprøves

Emma med sin far

Nicolai

Emma

Mike

Nicolai

Morten

Rikke og Kristoffer

Sheila med sin mor

Kristoffer med sin mor

Sheila med sin far på rutchjebanen

Louis med Mike og Morten

Michael, Shopia og Sheila

Det nydes i en tidlig alder

Der hygges og leges også udenfor badelandet af både store og små.

Weekendens højdepunkt for Rikke var 3 timers ridning søndag umiddelbart før vi kørte hjem, Sophia var med på turen. Det var aftalt, at der skulle rides kl. 10.00. Rideskolen kom med hestene i en stor vogn, det var islandske heste.

Her nogle billeder fra hjemkomsten efter 3 timer i sadlen.