Laksetræf 2017

Traditionen tro skulle vi til Laksetræf med Kabeklubben og det skulle igen i år være på Reersø Camping, som er et dejligt sted.

Da vi er nået til det tidspunkt på året hvor der kan blive køligt om aftenen og der også falder en del dug var vi blevet enige om at Ole og jeg skulle tage vores partytelt med, nu var der jo ikke så langt, så først ud med campingvognen og hjem efter trailer med telt.

Et stemningsbillede fra torsdag aften, hvor vi kunne mærke hvor meget dug der faldt, da teltet ikke var kommet op endnu.

    

Det er noget siden vi sidst havde teltet rejst og vejledningen var ikke kommet med, så der blev snakket noget om hvordan det skulle være.

    

       

    

Med så mange villige hænder blev det hurtigt klaret, nogle fik fremmedlegemer på panden.

  

    

Efter hånden var alle kommet og der blev snakket under den stadig mørkere himmel.

    

Om aftenen kunne vi sidde lunt og godt i teltet, dejligt.

    

Lørdag var det et strålende vejr og der var rigtig mange tykke og hurtige stråler hele dagen med enkelte minutter hvor solen lige ville vise jeg er her endnu, men den var tilsyneladende træt den dag, så andre stråler tog over, pyt alle tog det med god humør og vi havde jo teltet, hvilket i løbet af dagen viste sig som en rigtig godt ting.

Det blev desværre til at alle selv skulle stege sin laks på grillen eller oven, idet det sidst på eftermiddagen blev opgivet at tænde bål og stege dem der, det regnede for meget, trist men det var nogle rigtig gode laks Hanne og Ole havde skaffet også selv om det blev grillen.

Et super godt stævne, stor tak til Hanne og Ole for det store arbejde og takt til alle for det høje humør, som regnen ikke kunne spolere, og tak for hjælpen med at pakke teltet sammen, det tog under 30 min og så kørte Ole trailer med teltet hjem til os, flot.