NCT 2008

Vi var ude og køre en tur i området, som er meget præget af at det er skisportssted. Der er mange hytter eller huse hytter er nok at fornærme nogle, der blev bygget rigtig meget lavet nye veje og lejlighedskomplekser.

Vi kørte op på Nordseter, vi var ude på nogle små grusveje hvorfra vi måtte bakke det sidste stykke tilbage, det var i godt 1000 m højde, nogle af dem lignede løjper og løjperne krydsede vejen nogle steder. Det var i det område at slalombanerne var under de olympiske leje i 1994. De kan vist ikke bruges mere alle sammen det er der bygget for mange hytte/huse til.

Et lille vandløb på vejen op

En løjpe

Et smukt område ved Sjusjøen

flot udsyn til en fiskesø

Det regnede rigtig meget

Men fiskes det skulle der

Der spilles petanque på pladsen om aftenen

Lørdag blev der kørt Nordisk mesterskab i Caramba.

Området omkring Lillehammer er et meget smukt område

 

Der bliver sat to forskellige baner op med tre opgaver i hver som skal gennemkøres på tid. Hvis der bliver foretaget korrektioner bliver der lagt tid til.

Torsdag aften ved langbordet fik vores kvarterværter en lille tak for indsatsen. Øl er meget dyrt i Norge.

Oddvar og Wenche Johannessen

Fredag eftermiddag var der afslutning, mange var kørt hjem allerede, men der var stadig mange.

Lørdag morgen kl. 0800 var det afgang.

Vi kørte over den gamle bro ved Svinesund på vejen hjem. Vedligeholdelsen  bærer tydeligt præg af, at den nye bro er kommet, den har forandret sig en del i forhold til da vi kørte over den i 2004, men det flotte udsigt er der jo stadig.

Damerne gik fra Norge til Sverige. Herrerne kørte, først Ole så Poul-Erik og Jan som bagtrop.

Der blev sagt farvel og tak, fra venstre Jan, Karin, Marianne, Poul-Erik og Ole.

Når der skal laves en ny vej i Norge og Sverige foregår det på en lidt anden måde end i Danmark. Det er imponerende den måde at klipperne sprænges i stykker, hvorefter de bliver knust og så anvendt til underlag til vejen, det er 100% udnyttelse.