Rågeleje Camping

Vi skulle en tur til DCU Rågeleje Camping sammen med Bent og Benthe, der var ingen af os som havde været der før, men vi har jo været lidt længere mod vest på stranden ved Tisvildeleje Strand til manøvrestævne med DCK, ås jeg havde en forventning om at vi skulle op til en af Danmarks bedste badestrande. Der blev jeg skuffet, der var ikke et eneste sandkorn blot en masse sten som det stort set ikke var til at gå i, men der er jo en fantastisk natur til at gå tur i. Det var også en yndet sted for at fiske.

     

 

  

Efterårssolen nydes, men det var koldt om natten så der var rim på græsset om morgenen.

  

Det var en dejlig plads med rigtig mange campingvogne, men pladserne var små, vi kunne ikke overholde grænsen med de 1½ m. Vognen fyldte hele pladsen, så hvis naboen havde haft telt på eller markise kunne vi ikke have kommet derind. Pladsen lukker efter uge 42 så det var store pakke weekend, for de mange fast liggere. Dem var der mange af.

  

  

  

Der var jo også skatte i Rågeleje og da Bent og Benthe var med på Stevns så vi skulle prøve og finde en rigtig geocach. Vi fandt to den ene lidt inde i noget buskværk og den anden nede af skråningen med stranden, så det var godt.