Rørvig Camping

Vi skulle på weekendbesøg på Rørvig Camping, der havde vi ikke været før, det er en DCU plads så det var til pensionistpris, en helt ny fornemmelse for os. :-)

Odsherred har meget flot natur at byde på kunne vi konstatere efter denne weekend og det er jo ganske tæt på vores bopæl, det er egentligt lidt sørgeligt at vi efter at have boet her i over 30 år ikke har besøgt området oftere, det må vi se om vi kan ændre.

Vi var i området som hører under Geopark Odsherred, der er en App der kan hentes ganske gratis, hvor der på visse steder vises hvordan der så ud for 25.000 - 17.000 - 7.000 år siden og hvordan der så ud i 1920, meget interessant. Når du står på stedet og ser på hvordan der så ud i 1920 eks. kan du se det hus og det hus er fra dengang, meget sjovt. For 17.000 var der istid og hvad dermed følger.

 

Et par billeder fra turen til første udsigtspunkt. Den danske natur kan vi ikke blive meget smukkere.  

 

 

 

    

Vi skulle ud og se området og første punkt med en formidabel udsigt var det gamle tårn.

      

I dette område var der  mange master af en eller anden art og den gule bygning, har måske noget med dem at gøre, ved det ikke.

    

    

Uf da vi stod og nød udsigten ved det gamle tårn var der mange der pludselig spottede en masse gamle lastbiler og så blev al anden udsigt glemt og der blev kigget lastbiler.

 

Sådan en kasse kan give rigtig meget lyd, men køn vil jeg jo ikke kande den, men det er der nok delte meninger om.

Nå, kom nu, vi skal videre endelig kom der ikke flere gamle biler :-)

      

Næste udsigtspunkt var der oppe, her skulle der arbejdes, der kunne vi ikke køre op, så er det man opdager nogle muskler der ikke altid bliver brugt så meget.

 

    

      

Belønningen fik vi i den flotte udsigt, vi kunne se til det forrige punkt. 

      

Der var sørme en geocach, men den var klam. Et par stykker blev og passede på bilerne, en var nyopereret og en anden dårligt gående. 

    

Næste punkt skulle bestiges og igen fik vi en dejlig belønning i en pragtfuld udsigt. 

    

    

Det blev så sidste  udsigtspunkt denne dag, maverne sagde frokost, så kareten blev vendt.

 

Nu havde vi fået brændt nogle kalorier af, så depoterne kunne godt trænge til lidt opfyldning, så Steen havde lavet dejlig lagkage, og de blev spist. Tak for kage.

En dejlig weekend hvor vi fik set en bid af Danmarks dejlige natur, hvorfor skal vi altid køre udenlands for at opleve naturen når vi har den i rigelige mængde lige i baghaven.