4 banden på 6 tur i Polen

Så var tiden kommet til at fortsætte rejsen, vi skulle se dem gamle by Sandomierz.

Byen ligger højt på en bakke med en trappe op fra campingpladsen.

    

    

Efter vi var kommet på plads gik jeg en tur rundt på pladsen, en hyggelig plads med dejlig mulighed for hygge med bål, hvilket også blev brugt kunne vi konstatere, så der var ikke plads til os, snøft, nå men vi hyggede nu alligevel.

     

Rene og pæne faciliteter.

    

    

    

Byen skulle bestiges og det må siges udsigten fra byen ud over bl.a. floden var overvældende.

 

    

For enden af den gamle vej skulle være en lille kasse, som vi gerne ville se på samtidig med de gamle flotte bygninger med mange udsmykninger, den ene mere kreativ end den anden.

    

    

Det gamle slot eller borg skulle også besøges og udsigten kan vi ikke klage over der er utrolig smukt

Så kan han lære det.

    

Ikke alle var lige søde før i tiden, det er utroligt hvad man kunne finde på at udsætte andre for, godt sådan noget er forbudt i dag.

    

Et utroligt rodsystem på disse træer, der ser man hvordan rødderne søger for at finde vand i dybet.

    

    

Billeder fra vores tur rundt i den gamle by.

    

    

En god anvendelse af overskudssten.

    

I Sandomierz findes denne utrolig flotte sten, jeg mener en det var en form for flintesten som kun findes der, der blev lavet mange utroligt flotte smykker af det.

    

Der var pænt besøgt i byen og på det flotte torv.

    

    

På Campingpladsen var der også en restaurant, det så godt nok ud som den var lukket, så vi spiste vores egen 3 retters gourmetmad. Vi fik tarteletter med høns i asparges, derefter grillet kylling med gratineret blomkål og tomatsalat, og senere fik vi sidste ret, der skulle lige gå lidt tid før vi kunne spise mere, vi fik laks på ristet brød med advokatoguf på.

    

    

Bedst som vi sidder og spiser ser vi pludselig en ballon stige til vejrs, hvor pudsigt da vi i maj var på Corona camping kom der også en ballon. Det må være en meget speciel oplevelse at flyve med sådan en, det kunne være man skulle prøve det en dag.

    

Så var det igen tid til at drage videre på vores rejse.