Tørring

 

Nu var det ved at være tid til af vi skulle ud og rulle igen, inden vognen groede helt fast hjemme i haven hvor vi bor lige nu da vi har lånt vores hus ud igen.

Det blev en tur til det jyske sammen med gode camping venner, herligt, vi glædede os

Vi kørte i første omgang til DCU Camping i Odense og tog en overnatning på vej til Tørring Campingplads, i Odense stødte de første hold til, og der blev hygget om aftenen.

   

Vi kom som de første til Tørring Camping plads. Der er ikke en fast vagt på pladsen, men et nummer der kan ringes til og efter 4 min kommer lejerchefen og anviser plads, så det er helt fint. Vi kom på plads og der snakkes lidt om hvor og hvordag de efterfølgende skal holde, det er jo vigtigt. Alle fik dejlige pladser med udsigt og få meter til Gudenåen.

Tørring teltplads som den rettelig hedder er det første sted der kan startes og sejle i kano på Gudenåen, men det starter først den 16. juni så efter den tid er der nok gang i den på pladsen. det er en ældre plads drevet af frivillige, men en hyggelig og på den tid vi var der, stille og rolig plads, den kan godt tåle et besøg igen.

Det er da tæt på åen, skal jeg mere.

Kan han nu finde ud af det, ellers er hjælpen nær.

   

Så blev der hygget og snakket og efterhånden kom der flere og der blev hygget og snakket mere og vejret var super godt.

Vi var ude og se Gudenåens udspring, det er helt utroligt hvor hurtigt den lille rislende bæk bliver til en kæmpe stor å eller Danmarks eneste flod er det vel.

    

Vandet var koldt skal jeg lige hilse og sige.

    

    

Ikke langt fra Gudenåens udspring findes resterne af Danmarks første badeland.

Efter besigtigelserne var det tid til lidt mad på de til formålet opstillede banke og borde.

Efter vi havde spist mad ved Gudenåens udspring, delte gruppen sig. Nogle kørte hjem, andre til Jelling stenene og vi kørte ud for at finde en enkelt geocach eller to.

Da vi nu var på disse kanter ville jeg gerne en tur til Østbirk og se det gods hvor jeg for ikke så mange år siden kom til verden.

   

   

   

   

 Det er da vist et meget pænt sted, ser ud som de har klaret div. kriser, sådan husker jeg slet ikke stedet

Da vi kom til alleen ved landevejen (der hvor billedet hvor jeg står ved søjlen) kørte vi et par km af en meget flot tilplantet allé.

 

Om aftenen blev der hygget med langbord i pladsens opholdsrum for dem der havde lyst til det.

Næste dag skulle vi igen ud og køre, ja ja der skulle ske noget når vi nu var kommet helt over til Jylland, nogle skulle hjem og på arbejde og andre blev og så lidt mere.

Dagens mål var Hund Sø som ligger langt inde i en skov nord for Bryrup ved Velling Koller. Søen en en badesø med meget fin vandkvalitet og bliver flittigt brugt af de lokale, hvilket vi oplevede da vi var der. Et meget flot sted.

   

Smukkere kan det næsten ikke blive.

   

Også her blev der indtaget en frokost, men vi laver altså andet end af spise, men vejret var super og stedet ligeså så hvorfor ikke kombinere det med indtagelse af en velsmurt madpakke.

Efterfølgende kørte vi til Rørbæk Sø endnu et skønt område. Stedet var velbesøgt

   

Denne fine bil kom lige forbi.

Det blev tid til at bryde op for denne gang, men nej vi skulle ikke hjem endnu, men tog en tur til Bovbjerg.