4 banden på 6 tur i Polen

Rejsen skulle fortsætte, vi kunne ikke blive der alt for længe tænk hvis hjulene på campingvognene blev firkantede, så næ nej af sted igen.

Vi skulle besøge en nedlagt saltmine i Wieliczka. Minen var aktiv i over 750 år, det er da noget. Minen er på UNESCO's  liste over verdens kulturarv. Minearbejderne har gennem mange år hugget en masse skulpturer i saltet under arbejdet minen. Det skyldes disse fantastiske skulpturer at minen er kommet på kulturarvslisten.

Jeg var ikke med i minen, det er ikke lige mig at komme ned sådan et sted, men det skulle jo ikke hindre andre i at gøre det, så Ole har været fotograf i minen.

    

    

    

    

Ganske imponerende, utrolig at de kan holde så længe og at minearbejderne havde tid til det.

    

    

Jeg mener at være blevet fortalt at hestene levede hele deres liv ned i minen, ikke så rart at tænke på.

    

Uf der er langt ned, og hvad er der når du kommer derned.

    

Det var ikke alle steder der var åbent for publikum.

I minen er der også en Katedral som også er hugget ud i salt. Der holdes messe engang imellem, Paven har også besøgt Katedralen.

    

Selv lysekronerne er lavet af salt. flot flot.

    

    

    

    

Et udpluk af billederne fra saltminer. Turen rundt skulle være 3 timer.

Mens nogle var nede i dybet "nød" jeg varmen på campingpladsen og tog et par billeder. Pladsen lå i forbindelse med et hotel og en forlystelsespark/legepark. Pladsen var meget lille, vi fyldte det meste. Der var en autocamper ellers ikke nogen, det var nok meget godt.

    

    

Og det var så den plads.

Jeg sad inde i campingvognen da der pludselig kom en underlig lyd. Jeg gik ud for at se hvad der skete og pludselig kom en unge farende på den ene af de to svævebaner som gik tværs overpladsen og næsten over taget på campingvognen. Det havde vi ikke lige set, det var dagens forskrækkelse.

    

Der var gjort noget ud af haven, jeg tror det var bestyrernes have som gik sammen med pladsen.

    

Det var efter lukketid, derfor var der ikke flere børn.