Assentorp

 

Så var det tid til at vi skulle med Kabe Klubben på tur. Det var ikke længere væk end at vi kunne have taget cyklerne, hvis vi altså ikke skulle ha' campingvognen med, i fugleflugtslinje 3,8 km, så det var ikke den store diesel regning denne gang.

Vi har besøgt pladsen en gang før for nogle år siden og var ikke imponeret, men der var kommet ny ejer såeee de fik en chance mere.

Der var ikke sket så stor forandring, en del oprydning ved campingvognene og så noget vand og sæbe vil gøre underværker.

Nå, dem om det vi havde et hjørne for os selv og kunne hygger os der. Opholdsstuen var stillet til vores rådighed så det var fint, den blev ellers brugt af de faste som daglig samlings sted. Der var stor kontrast fra vores vogne til størsteparten af dem der var faste på pladsen, det så ud som om det var meget faste, det er også helt ok at de opholder sig meget på pladsen, men man kan godt rydde op så det ikke ligner en lodseplads :-)

    

Vi kørte en tur til Maglesø, hvor planen var at vi skulle gå en tur rundt om søen, men så skulle vi have skøjter på og det havde vi ikke. I stedet for brækkede ben og arme besøgte vi Traktørstedet, som er en cafe eller noget i den retning. Der fik vi kaffe og lagkage eller æbleklage Ahe det var godt.

   

Aftensmaden blev indtaget i opholdsstuen på campingpladsen.