bankospil

 

Vi skulle til bankostævne hos Slagelse Camping & Outdoor Center i weekenden.

Der kom 36 vogne så det var pænt mange mennesker. Vejret viste sig ikke fra den bedste side da regnen væltede ned hele weekenden, hvis det da ikke var sne som kom og det var lige omkring frysepunktet, så det var godt at man kunne krybe indendørs i varmen, når der var varme på. Nogen skulle pludselig have væske på varmesystemet og så virkede det stadig ikke fordi cirkulationspumpen var stået af, så er det jo godt at være hos en campingvognsforhandler, andre gik tør for gas, da gasflaske nr. 2 var brugt til at grille med og ikke stillet tilbage på plads, fy fy Ole, men det var heldigvis ikke blevet koldt i vognen inden det blev opdaget.

   

Vi startede fredag med at grille egen mad, hvorefter den kunne indtaget på værkstedet i selskab med andre, hvis man havde lyst til det. Lørdag kl. 1000 skulle fanen synges op og så var der tid til at se på alle fristelserne i butikken, med alt lige fra campingvogne til stearinlys og en ny hue eller et par vanter.

     

  

Efter div. køb af ting og sager man absolut ikke kunne undvære og spisning af frokost var det tid til at spillepladerne kom frem. Vi blev enige om at det nok var ca. 35 år siden vi sidst har spillet bingo banko, så det er ikke os som holder gang i de hjul. Vi var dog heldige at vinde hel 3 gange og en sidegevinst, men hvis vi ser på økonomien skulle vi være blevet i vognen, men det går vel til et godt formål.

  

   

Der var mange vogne på pladsen, Torben og Randi har jo en del og så 36 mere, så der var ved at være fyldt op. Nogle vogne badede, som det ses. Hvilken vogn den lille røde bil skulle trække er jeg ikke helt sikker på.

Lørdag aften var der buffet i de selskabslokaler som er i forbindelse med forretningen, det havde vi fravalgt. Alt i alt en hyggelig weekend.