Bromølla-MALMØ

 

Efter Øland vendte vi næsen hjemad og næste stop blev Bromølla. pladsen lå dejligt tæt ved vandet hvor der var pragtfuldt, men vi følte os ikke rigtige trygge på pladsen, men lå meget tæt, men det var ikke kun det så det blev kun til en enkelt overnatning.

    

Pladsen er ikke så langt fra IVÖ, hvor vi har et udestående med en geocach fra 2011. Vi besøgte Ivö i 2011 hvor vi prøvede at finde den cach på øens højeste punkt og det var nær endt med at vi ikke kunne finde tilbage til vores biler, så vi var lidt spændte. Det går meget stejlt op og er ikke så let fremkommeligt.

Hertil nåede vi alle sidst, hvorefter vi begik den fejl at Ole fik gps'en og skulle fortsætte alene. Vi andre skulle vente, men han kom ikke, vi kaldte og ringede, men der var ingen signal til telefonen så heller ingen hjælp derfra til at finde tilbage, det hele ligner jo hinanden er det nu den eller den vej, og vi var 6 voksne. Nå men vi fandt tilbage og denne gang fandt vi også cachen, hvilket vi heller ikke gjorde i 2011, så YES. den er i efter hvad jeg husker 62 m højde, det er ikke så meget men terrænet er svært. Vi syntes godt den kunne opgraderes lidt i sværhedsgrad og terræn.

    

Vi fik lige købt lidt peberkager til jul, på fabrikken, nu vi var der.

Herfra gik turen til Malmø, hvor vi lå på den plads nærmest Øresundsbroen. vi måtte selvfølgelig have den cach der lå under broen så vi gik en tur. Broen er nu flot.

    

Så var ferien slut for den ene halvdel af os. Vi fortsatte til Æbeltoft hvor der var dømt familiebesøg. Vi lå på DCU's plads, den kan godt anbefales, en hygge lig vel ordnet plads.