Damptræf

Vi skulle en tur til Flensborg og se på Dampmaskiner i mange afskygninger med Kabe klubben.

Vi ankom til samlingsstedet fredag eftermiddag lige i eftermiddagsheden, det var virkeligt varmt, men dejligt bortset fra fluerne.

De første var allerede kommet dagen før så der blev lavet langbord mens vi ventede på de sidste, som havde været på arbejde hele fredagen, men så havde de til gengæld ferie, øv.

      

Der ventes på bussen ved grænsen. vi var blevet enige om at tage bussen til Flensborg da vi forventede at der var andre end os som havde fået den gode ide at besøge dette marked med udstilling, så det kunne nok knibe lidt med parkeringspladserne. Da vi så de mange mennesker var vi godt tilfredse med det. De havde også fundet det stor pariserhjul frem.

   

Der var mange boder hvor der kunne købes alverdens ting og sager som der altid er på et marked. Mange flotte gamle ting lavet i jern, fantasien fejler ikke noget.

   

Den som er inden i den bjørnepels kunne helt sikkert godt holde varmen, men den var flot.

   

Der kunne selvfølgelig også købes pølser og Flensborg øl var også repræsenteret i store mængder.

   

Skibet som vi skulle sejle med en rund i Flensborg havn, det var også på damp, varmen kunne godt mærkes. Der var en del dampskibe i havnen hvor der kunne købes billetter. Det kunne høres i havneområdet for de elskede at trække i snoren til hornet så der blev lukket luft med lyd ud. Der var købt billetter på forhånd til os, hvilket nok var meget godt da der var lange køer overalt for at komme med.

   

   

   

Billederne er fra sejlturen. Bygningen på det sidste billede skulle være en marinestation.

   

   

Vi nåede aldrig ud og se hvor de store dampmaskiner var, vi nåede kun dem i mini udgaven.

Som det kan ses var det legedag for de store børn

Det var en dejlig weekend, med det godt initiativ, tak for det.

180 m fra vores overnatnings sted var denne meget flotte geocach