Fastligger 2011

Vi har igen i år valgt at have en fastligger plads på Sorø camping, men det er stadig meningen at vi skal ud og køre jævnligt. Vi har fået en anden plads da vi ikke var helt tilfredse med den vi havde idet den var meget våd, så snart det tænkte på at regne stod der vand på vores plads og vand og jord bliver som bekendt til pladder.

   

Sådan bor vi så i år på plads 23 på Sorø Camping

   

I forbindelse med alle helligdage har der været fuldt belagt på campingpladsen, de er tæt pakket.

 

Så har der været gang i sirenen, så der er slikpinde til alle og store og små strømmer til.

       

På campingpladsen er der i løbet af sæsonen flere aktiviteter, et af dem var tyrolermusik, med et orkester fra Østrig, så der var liv og glade dage, nogle gør mere ud af det end andre, et godt indslag.

Til pinse var der igen fyldt op på campingpladsen, men det må jo også siges at vejret har været med campisterne det meste af foråret.

   

Pinse morgen kl. 0900 bød campingpladsen på gratis kaffe og morgenbrød til alle indskrevne gæster på pladsen. Der var mange der tog imod tilbuddet. hvis man syntes kunne man give et bidrag til Hjerteforeningen, som tak for kaffe. Martin (campingfatter) byder godmorgen.

 

     

Senere pinsedag kom en klovn til glæde for mange børn. Han legede med balloner med børnene. Nicolai var heldig og blev "trukket" ud til at blive dekoreret med sværd og hat. Selv Nicolai bliver genert i den situation. Alle børn fik et kort med et billede af klovnen og en springmus lavet af en ballon, så alle var glade. Klovnen var god.

Sommerfest

Så blev det tid til den årlige sommerfest på Sorø Camping med sang og musik af firmands orkester, hvoraf campingværten var den ene. De gjorde det godt. Menuen var mexicansk inspireret med store bøffer, bagekartofler bønner i chili sovs, ris, salat og meget andet, der var selvfølgelig også pølser, vin og øl i lange baner. Vejret var jo strålende, regnen væltede ned i store mængder, så det var imponerende, ca. 250 mennesker mødte op til festlighederne. Alle tog det med godt humør og campingpladsen har virkeligt gjort et stort stykker arbejde.

.

 

Så er der gået endnu en sæson og vi har pakket sammen på Sorø Camping vi skal ikke have en fast plads mere, det er vi ikke helt parate til endnu, vi skal ud og køre. Vi har haft en dejlig tid i Sorø og lært en masse dejlige mennesker og kende. Vi vil indimellem besøge pladsen som turister, og måske vender vi tilbage om nogle år, det kan man ikke vide.