ferie

Så blev det endelig tid til ferie, efter en dejlig afslappende weekend i Tjæreby, hvor der også blev leget lidt.

   

   

   

  

Pyha det var hårdt

Så var der dømt ferie. Det blev en lidt anderledes ferie end vi havde planlagt, p.g.a. sygdom i familien blev det ikke i første omgang den lange tur med mange km.

Vi startede med at køre til Køge Strandcamping Syd, i weekenden sammen med Johansen og Torndyb, der havde vi ikke været før. Pladsen ligger tæt på stranden, den er ikke så stor og sanitetsbygningerne er ikke af nyere dato, men men der var meget rent, pænt og velholdt over alt, om det så ikke er af nyere dato er jo lige meget.

   

    

  

 

Vi fik placeret os på en hyggelig måde og det må siges at det var meget, meget varmt. Lørdag var der marked på torvet i Køge, hvilket vi besøgte samtidig med at vi fandt et par geocaches inde i byen og senere et par stykker på stranden, den ene skulle vil have nogle hjælpemidler i brug til, men det lykkedes.

   

Der studeres hvordan og hvorfor

 

Senere var Ole og jeg en tur i Køge Ås for at finde nogle skatte, der så vi bl.a. et suttetræ og på toppen at en bakke var nogle gamle gravstene et anderledes og dejligt sted.

Efter Køge kørte vi til Hundige Strand Camping. En stille og rolig plads tæt på stranden og alligevel tæt på byen. Pladsen er delt, der er noget på begge sider af Hundige strandvej, vi lå på strandsiden. Der er ikke de store faciliteter og de der er kunne godt holdes bedre rene, men vi brugte dem jo ikke alligevel. Græsset så lidt slidt ud.

     

Vi var ude og finde et på geocach også i Hundige, der var nogle af de mere avancerede og et par store både.

  

Vi var også en tur på Copenhagen Camping i Dragør, den store forholdsvis nye plads, som vi har hørt en del om. Vi blev lidt skuffede. Grundideen er god og det er lagt meget fint an, men det kniber lidt med vedligeholdelsen og så syntes vi der var mange fastliggere, som så ud til at være meget faste, så faste at det kniber med at vedligeholde egen lille plads, det giver et dårligt indtryk.

 

Efterfølgende kørte vi til Fyn da vi alligevel ikke skulle til Sverige, på vejen tog vi en overnatning i vores indkørsel hvor vi jo passende kunne læsse noget vasketøj af.

Vi valgte at køre til Hasmark Strand Camping, hvilket vi ikke fortrød, det er en plads som er værd at køre efter, den får sin egen side.

Efter oplevelserne på Nordfyn gik turen til Kolding, som skulle bruges som transitplads under et familiebesøg inden turen skulle gå sydover, men på grund af sygdom i familien blev planerne ændret endnu engang, så det blev ikke sydpå i denne ferie og Oles kursus i Luxemburg blev aflyst, da det ikke på det tidspunkt var muligt at få en flyvebillet, så surt, surt.

Vi vendte næsen mod Sjælland igen og tog ophold på Skarresø Camping i Jyderup.

På Jyderup Camping er der som altid den flotte udsigt over søen med de mange åkander, ærgeligt at der ikke var blomst i nogle af dem. Vi fik hilst på Hanne og Ole som også var på besøg på pladsen, tillige med Karin og Jan. Vi fik fundet et par skatte og kigget lidt på byfesten men ellers en rolig weekend.

  

Efter Jyderup kørte vi en tur til Grønnegårde Camping i Ringsted. Den plads er nu ikke noget at skrive hjem om, det hele forfalder mere og mere lidt ærgeligt, men vi fik fundet et par skatte mere og så kørte vi hjem nogle dage før planlagt. Det blev ikke lige den ferie vi havde planlagt, men vi fik slappet en hel masse af, og det er jo ikke så ringe endda.

  

Afslapning, men lidt mad skal der jo til.