Geocaching

 

Kabe klubben afholdte Geocaching stævne på Stevns Camping, hvor Anja og Finn ville fortælle lidt om hvad det var for dem som ikke havde prøvet det før. Vi syntes det lød spændende, selv om vi havde prøvet det før. Vi må sige vi blev ikke skuffede det var et rigtig godt stævne og det må siges at de har gode forbindelser til vejrguderne.

Stævnet blev afholdt på Stevns Camping, hvor vi ankom i løbet af eftermiddagen og om aftenen samledes de fleste af os i samlingsstuen medbringende vores aftensmad.

   

Flaget blev hejst og efterfølgende blev der snakket tegnet og fortalt kan man næsten sige.

 

Så var det tid til at introducere Geocaching. Anja og Finn havde gjort det så godt at de havde lavet en speciel skat til os, men det gav nogle uforudsete problemer, for det er ikke alle GPS'er det er lige let at taste koordinater ind i, vi kan f.eks. ikke i vores så vi brugte vores Iphone. Det tog lidt tid, så Anja som var kørt i forvejen måtte vente en rum tid, før vi kom. Hun var kørt i forvejen med noget til halsen og de som ikke kunne gå hjem kunne køre med, meget fint, alle gik også tilbage.

      

    

Det var en skat med udfordringer, da vi fandt skatten var det en æske med nye koordinater til den "rigtige" skat, sådanne findes der også mange af under Geocaching. Det var en af de større skatte og det var Solveig som fandt den til Bents store ærgrelse. Det var en flot skat den indeholdt en Underberg til herrerne og nogle fine kort til damerne, meget flot.

Tilbage på campingpladsen, blev borde med bænke sat sammen så vi kunne sidde i det dejlige solskinsvejr og indtage vores velfortjente frokost.

   

Stevns Camping er en dejlig plads, godt placeret i gå afstand fra vandet. De har en meget flot og velholdt minigolfbane, lidt anderledes end de fleste. Det eneste ved pladsen som ikke er godt er "vor mor" i receptionen hun er noget af en speciel dame som ville kunne lære meget på et kursus om kundebetjening. Vi har været på den plads to gange og har begge gange fået en udsøgt dårlig behandling, så der sætter vi aldrig vores ben mere, det var der andre som heller ikke gør og vi kan ikke anbefale den til andre. Det er beklageligt for pladsen er ellers dejlig. Vi var ikke de eneste, af de otte vogne, som var til træffet som fik den noget specielle behandling.