Geodag

Der var pakket til den helt store geodag, der var pakket mad og drikkelse. Vi skulle omkring Slagelse med vores campingvogn, så vi startede med at tage en på vej dertil, det var lettere sagt end gjort. Det viste sig at den var på den modsatte side af et vandløb hvor der var gang i den og der var for dybt til at bunde i støvler. Der var en lidt usikker træstamme over, det turde vi ikke, men lidt væk var der en som var mere solid så Michael kravlede over.

      

Det viste sig at den var gemt en halv meter ned i træet og der kunne Michael ikke få fat i den, hånden var alt for stor. Vi havde ikke noget værktøj med så gode råd var dyre indtil Sheila sagde det kan jeg. Så skulle hun "bare" over vandløbet helst uden at blive våd. Det lykkedes uden at nogen blev våde.

   

Så var det spændende om hun kunne nå den, det gik lige, når ærmet blev rullet op og der skulle bruges hele armen, men til sidst kunne hun stolt sige værsgo far. Dagens heltinde. Nu har vi fået indkøbt nogen værktøj som skulle kunne nappe sådan en sag.

Det blev ikke til flere den dag da der var en som blev syg, så vi kørte hjem i stedet.