Motionstur

 

Så er vi nået til år 2013 og det er ved at være et stykke tid siden der sidst er kommet noget på hjemmesiden, er jeg blevet gjort opmærksom på :-).  Der er ikke sket det store, vi har været af sted til nytår, som blev holdt på Feddet, hvor der var mange andre som også skulle holde nytår. Så må vi se hvad det nye år bringer. I 2012 havde vi 113 overnatninger i campingvognen, ikke alle beskrevet beskrevet på hjemmesiden, da det blev til en del weekender uden de store armbevægelser.

Vores første tur i det nye år blev sammen med Kabe Klubben til Sorø Camping, som jo også altid er garant for fred og ro med natur i rigt mål. Det var en motionstur, men det viste sig at Slagelse Camping og Outdoor i den weekend havde udstilling så det trak mere end en tur rundt om Pedersborg Sø. Vi var dog en tre stykker som gik godt 4 km langs med Sorø sø, hvor der var et par cach, der kom frem efter lidt søgen, gps'en er ikke altid hel stabil under de mange store træer.

   

Og der snakkes :-)

   

Om lidt synges der også, hvorefter halsen er blevet tør og skal smøres. Nogle gange kunne det lyde, på sangen, som om det ville være en god ide at ændre rækkefølgen.

   

Om aftenen var der hyggeligt samvær i den dejlige samlingsstue  campingpladsen har. Jeg skal lige hilse og sige at der ikke blev snakket mindre.

   

Så er der igen blevet lavet nyt på Sorø Camping. Seneste tiltag er denne "slyngel stue" som bl.a. anvendes til "afterskiing" Den var ikke helt færdig på det tidspunkt, men nok til at se at det nok bliver et samlingssted. Ved informationen er der kommet en stor overdækket terrasse, hvilket vil være godt til de mange arrangementer med spisning som bliver holdt på pladsen hvert år. Jeg husker en sommerfest hvor regnen stod ned i stænger og der dannede sig store vandsamlinger på de opstillede telte, og de skulle jo tømmes ind imellem.