NCT 2008

Vi skulle i år prøve og deltage i det store NCT træf som afholdes hvert år og i år var det I Lillehammer i Norge ved det olympiske stadion. Vi skulle følges med Karin og Jan fra Kabe Klubben.

Vi havde aftalt at mødes på Mødestedet på den anden side af Øresundsbroen, hvor vi startede med at spise frokost sammen.

Den første nat overnattede vi på en tankstation små 50 km fra den Norske grænse.

I Sverige og Norge er der mange broen og tunneller.

Vi skulle over den nye Svinesundbro som er en betalings bro. Der er flere steder at der skal betales, men de har jo også til tider et meget stort arbejde at udføre inden det bliver til en vej. Det er nemt når man har brobizz, den kan bruges de fleste steder.

Vi kørte til Bogstad Camp & Turistcenter lørdag formiddag, så vi kunne se lidt af Oslo inden vi skulle fortsætte til Lillehammer, hvor vi først kunne køre ind søndag kl. 0800. Vi havde små 200 km derop fra campingpladsen.

Lørdag var vi en tur inde i Oslo, hvor vi så Slottet og gik en tur ned af Carl Johan gade, hvor der er springvand og cafeer på stribe. Turen blev ikke så lang fordi ryggen drillede.

Vi nåede også en tur til skihopbakken Holmekollen, et imponerende bygningsværk. Et flot grønt område om sommeren og skisportssted om vinteren.

 300 m fra campingpladsen var der en flot sø i forbindelse med en nyanlagt golfbane.

Ikke alle vogne er lige store.

Lidt aftenhygge og der gøres klar til afgang. 

Nogle billeder taget på vej fra Oslo til Lillehammer. De er taget under kørsel ud gennem bilruden

Så nåede vi frem til træfområdet som er skiskydningsområdet fra vinterolympiaden i 1994.

Vejret var dejligt, men det skifter meget hurtigt heroppe. Vi har fået oplyst at området er ca. 620 over havets overflade.

Da vi var færdige med at stille op skulle vi have lidt frokost. Vi var glade for at vi havde taget siderne med til vores markise, der var en kold vind i området.

Vi var en tur rundt i området.

En sjov lille sky

Her tømmer man toiletter og Karin afprøvede toilettet

Karin havde brændt sig på ovnen

På vej ind i ambulancen

Der blev lagt noget kølende på

 

Om aftenen var der informationsmøde med langbord og spisning.

Mandag var der ind march og åbnings sermoni. Vi skulle alle mødes på en vej i skoven og gå ned til skistadion ved foden af hopbakkerne. Vi er 1550 personer i 679 enheder.

Et imponerende skue, da alle kommer gående ned af fjeldet i hårnålesvingene.