NCT
2010

Vi skulle med til NCT (Nordisk Camping Træf) igen i år, det var så hyggeligt da vi var med i Lillehammer i 2008. Så teltet var blevet pakket endnu engang og vognen hæftet på krogen, dejligt nu skulle vi på camping igen. Vi var lige en smut forbi hjemme så campingvognen kunne blive vasket, det trængte den meget til, efter ikke at have været vasket hele foråret.

Vi pakkede ned lørdagen før, og det var varmt. På det tidspunkt var det den varmeste dag denne sommer, men de havde lovet regn søndag, og der var jo ingen grund til at det hele skulle blive vådt.

Vi skulle køre fredag når vi hver især var færdige på arbejdet. En vi skulle have et par overnatninger på Orebackens Camping i Sjöbo, som lå ca. 20 km fra træfområdet i Tomelilla. Det var en mindre plads, men meget hyggelig, der var en del fastliggere. Lige ved siden af pladsen var et svømmebassin og det blev flittigt brugt. Der kom mange kørende, det var meget varmt. Der var over 30 grader, så det var meget godt der var nogle høje træer på pladsen, de gav da lidt skygge. Vi var en tur inde i byen for at se om der var noget vi ikke kunne undvære, men det var kun lidt mad det blev til.                       

 

På pladsen var der nogle meget tillidsfulde egernunger, seks stk., som var forladt af deres moder. De boede i et træ ved en fastligger som fodrede dem, men hun var vist lidt træt af den opmærksomhed de gav, alle skulle fotografere og kigge.

      

Søndag var det afgang til Tomelilla, hvor NCT skulle afholdes. Det var meget varmt, så det var rigtig dejligt med klimaanlæg i bilen, men så får man overraskelse når bildøren åbnes og varmen kommer.

NCT side 2