Ørne træf

Efter vi havde været til fest med Kabe skulle vi med DCK på ørne træf i Sønderjylland, så der var et stykke vej. På vejen tog vi en overnatning i Helsingborg da vi havde et defekt fjernsyn vi skulle have kikket på. Vi lå på en plads helt ud til vandet og kunne se til DK

Der var ikke mange på pladsen, men den så slidt ud så der er nok mange i løbet af sommeren. Lige ud for pladsen er et voldanlæg bygget for at modstå angreb fra Danmark og der har været udkæmpet drabelige slag med stor tab et par gange.

  

  

Efter en overnatning i Kolding hvorfra vi var en tur på familiebesøg gik turen til Sønderjylland nærmere Kristianshåb Camping. En lille plads uden for lov og ret, men hyggelig og med masser af ro og natur (især majsmarker, ufattelig så meget maj der dyrkes dernede). Vi kom onsdag og stævnet begyndte først torsdag, men vi var skam ikke de første. Vi var en tur over grænsen og proviantere lidt nu vi alligevel var der :-)

 

På pladsen er der også en kro, med krostuen indrettet af krofatter som er fra tyskland, så der skænkes tysk øl af værten iført lederhosen med der tilhørende musik. Kroen har kun åbent efter aftale, man kan ikke lige gå ind og få en bid mad hvis man bliver sulten.

  

Det regnede en del så der var lidt vådt på pladsen og når det er vådt og der køres bliver det til pladder.

Vi skulle jo selvfølgelig også finde et par geocach nu vi var der.

   

Vi skulle finde en som hed Just another micro og det skulle være en filmrulle, det var det også. Det er dejligt med sådanne nogle gode og kreative indimellem.

Denne redekasse var også en af de mere kreative. Den er placeret på en træstamme i et markskel og ligner en redekasse, men når du så åbner den er der en spætte og en cach. Flot arbejde.

Nå men det var jo en tur hvor vi skulle se om vi kunne finde nogle ørne, det lykkedes ikke, men vi så mange gæs og får :-).

  

  

Fanen blev hejst og det blev tid til at mødes med guiden, som prøvede at finde ørne. Mødestedet var p-pladsen ved Slotskroen i Møgeltønder så jeg tog lige et billede at taget på slottet og den ofte filmede brostensbelagte gade.

  

  

Vi startede med at køre til Højer og til det fremskudte dige ved Vidåslusen, det er jo altid en oplevelse. Sidst vi var der var det storm og forhøjet vandstand, kontrasterne er store her.

Så var det også tid til frokost, hvor vejret viste sig fra sin gode side.