ORØ

Vi var sammen med Jan og Karin blevet enige om at vi skulle en tur til Orø og finde nogle geocach. Øen er jo ikke så stor og der er over 40 cach. Det er en god må og få set øen på, samtidig med at få noget motion og frisk luft. En del af de mange cach på øen er placeret så turister netop får set de mange tilbud der er på øen. Naturen kan der jo ikke klages over, rigtig mange steder kan man selvsagt se vand og ind til fastlandet.

Vi tog med Østre færge over, en lille trækfærge det er billigst og nemt når du skal på campingpladsen, du betaler færgen på campingpladsen.

  

  

  

  

Da vi kom og havde fået stillet op gik vi en tur og fandt de første 7 inden det blev mørkt, den nærmeste er ca. 200 meter fra pladsen.

  

  

Vi sluttede af med at spise frokost i det fri, ved færgen da vi var kommet over. Alt i alt har vi været meget heldige med vejret det har til tider været koldt, men ellers flot solskin. Vi fik logget 45 skatte og der er 7 mere på øen som vi ikke fik på grund af tilgængeligheden. Det betød vi fik gået 20 til 25.000 skridt og cyklet 10 - 15 km og kørt noget i bilerne, så kom ikke og sig vi bare flader den. Der er noget at leve op til Dorthe og Max når i skal derover. :-)