Reersø træf

Vi skulle for første gang være værter ved et træf. Nu har vi været på mange træf, så efterhånden må det vel være vores tur.

Træf på Reersø camping har er blevet en tradition. De sidste år er der blevet stegt laksesider på en bræt og det smager rigtig godt.

I år er det laks fra Musholm bugt, købt hos fiskehandleren på Reersø havn. Den forretning hvor de er blevet købt de tidligere år er lukket.

Der var 21 tilmeldte, hvilket er et fint tal, knapt så mange som tidligere.

Vi kørte ud og stillede op torsdag, vi skulle jo have både trailer og campingvogn. Der var kommet et par stykker da vi kom udover Torben og Susan, som har  været der en uge. Der er meget at se i cykelafstand rundt på øen.

Så har vi stillet op

Susan og Torben set fra stævneområdet

I løbet af fredagen kom der flere og flere vogne på stævnepladsen.

Dorthe og Max rundt for at hilse på

Efter standerhejsning var der traditionen tro en lille en til halsen så man kunne hilse på hinanden. Vi havde fundet et sted hvor der var sol og lidt læ.

Vi skulle en tur på havnen hvor der er en fiskehandler, hvor de laks vi skulle stege om aftenen var købt. På havnen var der cafe med musik og mulighed for at få både noget at spise og drikke.

Folkedans på pladsen

 

Natten til fredag blæste der op og det regnede voldsomt. Det fortsatte med at storme hele weekenden. Det passede ikke så godt til vores program hvor vi skulle have bål. Vi lånte et telt af campingpladsen og en stor grill. Der kom mange gode forslag til hvordan det skulle samles, men en vejledning hjalp en del.

Så blev der tændt op i grillen. Det viste sig at vi godt kunne stege fiskene på bræt inde i grillen, det var rigtig godt.

 

Der blev hygget og snakket selv om vejret ikke helt var på vores side, vi blæste dog ikke væk, selv om nogle måtte ud og rulle markise ind ved firtiden.

Alt i alt et ok stævne.