Reersø
2010

Igen i år skulle Ole og jeg være værter ved stævnet på Reersø, hvor vi skulle stede laks. I år havde vi købt laksene hos en fiskehandler i Kalundborg efter anvisning fra campingpladsen. Vi var ikke voldsomt mange en 13 - 15 vogne.

Fredag aften var vejret rigtig godt så der blev lavet landbord, for hvem der havde lyst til det. Erik fandt en alternativ måde til at hente vand, om det var lettere på den måde er jeg ikke sikker på.

Lørdag eftermiddag skulle vi så have fundet et sted hvor vi kunne lave bål til, så vi kunne få stegt vores laks, det blæste noget ude på den mark, hvor stævnepladsen er.

           

Der studeres og der var mange gode råd, men det er jo også vigtigt at få stegt aftensmaden rigtigt. Det lykkedes selv om ikke alle blev færdige samtidig, idet vinden bestemmer hvor varmen skal være.

       

De færdigstegte laks blev indtaget i Laden, som er et dejligt lokale campingpladsen havde stillet til vores rådighed, det var lige koldt nok til at sidde ude. Der var dog en vogn som ikke havde hørt aftalen om at maden skulle indtages der og ikke ved langbord, det var ærgeligt og meget beklageligt, men så lærte vi at den form for kommunikation skal foregå på en anden måde, ellers var det hyggeligt som altid. Søndag morgen fik vi brød af campingpladsen.