Vinterferie Tandådalen, Sälen 2008

Vores vinterferie skulle være en tur med Kabe Klubben il Sälen i uge 8.

Vi kørte fredag den 15. i uge 7 kl. 0830. Vi havde en aftale med to andre om at mødes på den anden side af Øresundsbroen kl. 10.30. Vi var en tu omkring bageren efter et frisk franskbrød til turen og et rundstykke til ventetiden inden de to andre vogne kom.

På rastepladsen efter Øresundsbroen.

Planen gik på at vi skulle overnatte på en rasteplads 15 km før Fillipstad. Vi blev lidt forsinkede fordi vi kørte forkert så det blev til nogle ekstra kilometer så vi var der først kl. 2130. Det var en dejlig stille plads ved en badesø, hvor der må være rigtig dejligt om sommeren. Vi så ingen sne ret længe før rastepladsen.

Billeder fra rastepladsen

Vi skulle også have lidt frokost, vi holdt med udsigt over en sø, der var dog ikke meget vand at se.

Så nåede vi Tandådalen Camping. Der var rigtigt fine veje at køre på hele vejen herop.

Mandag var de fleste af os en tur Hundfjellet. Oppe på fjeldet er en restaurant, som hedder Lygten og der er jo en storslået udsigt når vejret er godt og vi var heldige, det var stille vejr, ikke overskyet eller diset. Vi skulle med skiliften op og ned, vi var næsen de eneste som tog liften ned, men vi kan jo ikke være lige gode alle. Det var en helt speciel oplevelse. De første billeder taget af hytten fra campingpladsen selv om der er en km der over. så er der nogle taget nede hvor man står på liften og nogle oppe fra fjeldet. Fra toppen kan man se til Trysil i Norge.

Billede fra campingpladsen

Lygten se neden for liften

På toppen

Inden i Lygten

To gange Ole ogDorthe

Fra toppen af fjeldet

Fra toppen, ned mod campingpladsen