Livet på Sorø Camping

Her på siden vil vi skrive om livet på Sorø Campingplads i løbet af sommeren. Vi har en sæsonplads her i år, det vil sige at vi har pladsen fra 1. april til 24. oktober 2010. Grunden til vi har valgt dette er at vi har lånt vores hus ud i nogle måneder her først på sommeren, så vi skal bo i campingvognen. Vi kunne ikke få en forårssæson så vi valgte en plads for hele sæsonen. Det betyder ikke at vi skal ligge her hele tiden, men det vil være vores base det næste halve år. Planen er stadig at vi vil ud og se noget andet. Det bliver måske ikke så ofte som det ellers ville have været. Nu må vi se om vi kan affinde os med det.

Vi har været ud og købe et fortelt til vognen, når vi nu skal bo her, jeg (Mona) har før haft snakket om at det i nogle tilfælde ville være rart med et telt, når vores børn og børnebørn besøger os er det rart med lidt mere plads, hvis vejret ikke er så godt. Det er et 3 meter telt vi har købt og det giver noget plads 3m x 7,5m det giver jo lidt.

Vi stillede op søndag før påske så vi kunne være på plads til påsken og jeg havde fri de 3 dage før påske, men vejret har jo indtil videre ikke været noget at råbe hurra over. Da vi stillede teltet op var det noget med at holde godt fast og så få sat nogle midlertidige pløkker i så det ikke blæste, der er jo en stor flade vinden kan få fat i, det gik fint selv om det efterhånden er nogle år siden vi sidst har stillet telt op.

 

Dette er så vores base i sommer

 

     

         

Det var egentlig meningen at vi skulle have haft denne plads, men der var lidt vådt. Vi fik en anden plads og mandag morgen kl. 0700 kom der nogle og gravede drænrør ned for at få løst problemet.

       

Der er fuld belagt på campingpladsen i påske, det er meget godt når påsken er så tidligt på året og vejret har jo ikke været verdens bedste, men et par solstråler er der dog kommet og ned til frysepunktet om natten.

   

 

Der var også tid til at lege selv om det var koldt. Børnebørnene fik en tur med i vognen for fuld hammer med blinkende lygter og horn, selv om det var koldt. Så var dagen reddet lige til turen var slut.

Fortsættes side 2