Sommerhus

Åsljunga i Sverige

Den årlige tur med børn, svigerbørn og børnebørn skulle i år gå til e sommerhus i Åsljunga i Sverige. Huset er til 12 personer og på 365 kvadratmeter, med svømmepøl, spa bad, sauna og udendørs bad, med udsigt over sø og skov, det var meget flot.

     

     

  

Udsigten kan der ikke klages over.

Huset fra den anden side af søen.

.

Så skal der bades og leges.

Vi kørte en tur til Höör for at besøge Skånes Dyrepark. Det kostede 200 kr. pr. voksen for at komme ind, men børn op til 15 år havde gratis indgang. Vi blev noget skuffede over parken, der var ikke ret mange dyr ellers kunne vi bare ikke se dem. Der var mange tomme indhegninger og en hel del som var under renovering hvori der selvsagt ikke var nogen dyr i, vi blev skuffede, men det var da en flot gåtur i parken/skoven.

Nogen skulle også bade i søen til naboens store fornøjelse, han stod i døren og klappede, men det var vist også koldt.

        

.

Vi har også været på skattejagt og fundet en skat. Der er mange skatte inden for en radius af 4 km i fugleflugts linje, vi fandt den vi gik efter.

Vi fandt flere i alt 5 på turen.

     

Ikke langt fra sommerhuset er der en badebro og et tårn hvor der springes ud, hvad der svarer til en 3 meters vippe, så der bliver hurtigt dybt i søen. Ungerne fandt ud af at man godt kunne bade lidt i vandkanten og sandet kunne bruges til at lege i. Senere blev "vores" egen sandstrand også brugt til at lege på af både store og små og naboen kom med spand og skovl til at grave med, så det var en flink nabo.

       

    

     

Vi var også en tur i Markaryds Elg & Bison safari.

.

 

   

Herligt man behøvede ikke sikkerhedssele i parken

En af plast i naturlig størrelse, den er nu stor.