Sommerhus 2010

Det var tid til den årlige ferieuge med børn og børnebørn. I år havde vi valgt at leje et sommerhus i stedet for at campere som vi har gjort de sidste to år. Vi havde jo konstateret at hvis vi ikke havde vejrguderne med os var det svært at finde et sted hvor vi kunne være alle sammen og spise eller opholde os, hvis vejret var dårligt. Vi havde derfor lejet et sommerhus på godt 400 m2, hvor vi alle 14 kunne sove og hvor derudover var indendørsplads og plads udenfor til børnene at udfolde sig på. Derudover var der pool, spa bad og sauna. der var 7 soveværelser plus et anneks med yderligere to sovepladser, men det var meget lille.

       

Da det var på Mols vi skulle, havde vi valgt at tage hurtigfærgen fra Odden til Æbeltoft. Det var lige noget ungerne kunne bruge, det er jo ikke så tit at de kommer ud at sejle og køreturen blev jo en del kortere.

Den udsigt kan der vist ikke klages over, der var ca. 500 m til stranden.

Det kan jo ikke undre at en stor del af tiden blev brugt i poolen og det var både stor og små.

Der bades og bades

Der blev købt badedyr og så blev der leget igen, igen.

       

Stranden blev besøgt, der skulle jo kastes sten i vandet.

Vi seje gik på skattejagt, og der blev udført sejrsdans da den blev fundet, men der var "langt" (2 km, det er langt kl. 2100 når man er 7 eller 8 år) hjem. Det er Morten, Nicolai og Mike.

Vi var en tur i Kattegat centret, Skandinavisk dyrepark og Djurs sommerland.

Efter vores besøg i Kattegat Centret tog vi alle på MD, det var Ole og mit første besøg et sådan sted.

    

Der blev hygget på terrassen efter maden

    Link til Kattegat Centret                    Link til Skandinavisk Dyrepark            Link til Djurs Sommerland            Link til Fregatten Jylland