Vemmetoftestrand Camping

 Der blev varslet snestorm, men vi tog chancen og kørte til den naturskønne plads på Vemmetofte Strand. Det sneede ikke da vi kørte hjemmefra, men vi nåede ikke længere end til Ringsted før snevejret begyndte. På et tidspunkt sneede det rigtigt meget, men det gik fint.

Vi havde en aftale om at vi kunne køre ind, da campingchefen med flere var i Bella Centret til udstillingen, hvilket de ville være hele weekenden, fint nok.

Plads var der nok af, på højre side af "hovedgaden" på pladsen. På venstre side har de mange fastliggere til huse, der var flere som var i deres vogne. På pladsen er der mange vogne med det almindelige fortelt på vognen, det er utroligt at de tør, med de mængder sne vi efterhånden har fået i vinter.

Sneen var helt urørt der hvor vi kørte ind, fantastisk. Vi gik en tur i snevejret efter vi havde stillet vognen på plads.

        

   

Selv på camping skal der skovles sne.

I løbet af natten kom der en del mere sne, nu er det ved at minde lidt om at være på vinterferie. Vi kunne sidde og høre at politiet frarådede al udkørsel og at det kun var motorveje og motortrafikveje som var farbare. Jeg gik en tur ud af campingpladsen for at se hvordan vejen var der, stor var min overraskelse da den var fin ryddet, sneploven havde været en tur forbi.

          

Sådan så der ud lørdag morgen.

Efter morgenmaden skulle vi ud og gå en tur. Vi tog vores GPS med for at se om vi kunne finde "skatten". Vi havde fundet nogle punkter hjemmefra på Geocach.dk Der var hele tre punkter indenfor rimelig afstand fra campingpladsen. Vi stiftede jo bekendtskab med Geocaching til nytår fra Anja og Finn, hvor vi var ud og finde en "skat".

Vin fandt punktet, men ingen skat, der var jo godt med sne. Vi prøvede så om vi kunne finde en anden, men der vendte vi om efter halvvejen, det var utroligt hårdt at gå i de  - 30 cm sne der var i skovbunden, så det må blive en anden gang. Der ledes, og ledes.

              

 Smukt må vi jo sige der er her ved vandet.

        

Nogle billeder af information og servicebygninger på pladsen.

     

     

Søndag morgen var der kommet mere sne og det sneede kraftigt og de sagde i radioen at mindre veje osv. ikke var farbare så vi drak morgenkaffe og spændte for. Vi regnede med at vi havde noget sne der hjemme som skulle væk før vi kunne få campingvognen ind. Det holdt stik. Naboen havde ordnet vejen så vi kunne køre campingvognen ind på marken ud for vores indkørsel og så var det bare i gang. 

        

Der skulle arbejdes lidt.