Vinterferie

Så var turen kommet til vinterferien, som i lighed med vores sommerferie i den forgangne sommer, blev anderledes end den tur til Østrig vi havde planer om. Vi skulle ikke længere væk end at det kunne køres til undersøgelse på et sygehus. (Det blev en dyr tur til sygehuset, da vi på motorvejen fik en sten på forruden så den skal skiftes). Surt, men det kunne jo have været meget værre.

Vi startede med en tur til Holbæk Camping, hvor vi havde et par overnatninger. Holbæk er jo altid vært for dejlig natur, men det var nu begrænset hvor meget vi fik nydt den for det var mega meget koldt, men et par skatte blev det dog til.

Efter weekenden hvor der var nogle som kørte hjem på arbejde, drog vi videre til Absalon i Rødovre, det var af praktiske grunde og så havde vi nogle camping cheque vi passende kunne bruge.

Efter endt undersøgelse på sygehuset gik turen til Helsingør Camping hvor der var reserveret plads, der er jo ikke så mange pladser. Vi fik en plads med direkte udsigt over vandet, så det kunne ikke blive bedre. Der er det rigtig godt at vi har mover på, ellers havde vi jo være nødsaget til at bakke ind og så kunne vi jo ikke sidde inde i varmen og nyde udsigten.

   

Så bliver det vist ikke bedre.

   

Vi havde fin udsigt til Marienlyst, om aftnen kunne vi se palmerne når lyset blev tændt i pool rummet. Da vi ankom så vi at der på hotellet blev flaget med splitflag, hvilket undrede os en del. Er der nogen som kan fortælle hvorfor.

   

Ja, langt til Sverige kan man jo ikke påstå der er. Når man sejler igennem den smalle passage her er det med at holde tungen lige i munden, der er smalt og rigtig mange skibe og så små. Selv om det var mega koldt så vi den ene kutter efter den anden med fiskere ombord, det må være en kold omgang.

Når der skal laves geocach fejler fantasien ikke noget, den kunne dog ikke smække.

   

   

   

   

    

Vi var en tur på Kronborg og så lidt på det udefra, men det var koldt og der var glat. Det blev ikke til så meget bl.a. fordi jeg dagen før gled og slog min ryg på en sten så jeg kunne næsten hverken kravle eller gå.