Vinterferie
2012

 

Så blev det igen tid til den årlige vinterferie. I år har vi jo ikke fået ret meget sne herhjemme så det vil være dejlig med lidt sne.

Vi skulle sædvanen tro mødes med nogle på Mødestedet lige på den anden side af broen.

Det var planlagt at vi skulle overnatte på Prästebäkken, hvor vi så ville mødes med resten. Vi var fremme ca. 1915 og det havde være det flotteste kørevejr som kunne ønskes bortset fra de sidste godt 100 km hvor der var en del tågebanker, hvor sigtbarheden var meget ringe, men det gik fint og vi kom alle frem uden nogen problemer.

   

Der er jo ganske kønt. Der er ved at være klar til afgang.

     

Vi var i god tid, vi kunne ikke komme ind før kl. 1400, så vi holdt ind på Østre anlæg i Tandådalen hvor der var noget bedre plads end ved indkørslen til campingpladsen. Tiden blev brugt på at gå en tur ned og se på pistene og Volvos kørebane. De serverede derudover en glimrende kage, så vi startede frokosten med kage, vi har vel ferie.

   

Så er vi på plads, vi har en plads lidt fra de andre, da vi var lidt sene til at melde os til, men det er helt fint. Der kom 20 cm sne den første nat vi har været her og vi er blevet lovet 30 cm næste nat, så der er lidt til Ole at lave, det er fint, han skulle jo nødig glemme hvordan det er at skovle sne. Lige nu er pisterne lukket og liftene kører ikke, på grund at vind, så det er lidt surt for de som står på ski. Vi kan sidde inde i vores campingvogn og se op på pisterne og det må siges at sneen fyger noget oppe på Lygten (en restaurant) på toppen.

   

Som sædvanlig holdes der afterskiing om eftermiddagen. Første dag var det Max og Dorthe, som havde flyttet det til den lille stue i Sneglen, hvor vi efterfølgende fik gullaschsuppe som Dorthe og Max havde lavet, det er jo dejligt med suppe i kulden. Næste dag var det hos os i snestorm, men det er jo som bekendt ikke vejret der er noget galt med, men påklædningen. Det gik fint alligevel.

    

   

Nogle var på Lygten og spise frokost, der er jo en god udsigt, men turen ned var kold.

Lygten set fra vores campingvogn og Zoomet alt hvad kameraet kan.

   

Solnedgang over Tandådalen. Lidt sne er der da kommet selv om der ikke er så meget som der plejer.

 

Fællesspisning i Storstuga, hyggeligt som altid.