Jokkmokk 2018

 

Vi skulle også en tur til Stor Forsen nu vi var på de kanter, det er jo noget helt specielt at se den om vinteren. Jeg tror ikke den nogensinde fryser til. Nu havde vi været der i en lille uge og der havde været mellem - 25° og - 35° hele tiden, ja det var koldt skal jeg mene.

En række billeder som der ikke er så meget at sige til.

  

  

Her er også meget meget smukt, det kan næsten ikke beskrives. En meget anderledes natur i vores broderland, lidt utroligt at forskellen er så stor.

Det var lidt koldt da vi var ved Stor Forsen og vi havde taget en grill og pølser med, der skulle grilles. Vi blev enige om at køre ned til det hotel der ses på det sidste billede, der skinnede solen, det måtte da give lidt til de - 26° det var.

Dette er så Stor Forsen set fra hotellet, et smukt syn.

    

    

Ikke så ringe en udsigt fra den Shelter på kanten.

 

Nå der skulle gang i grillen så vi kunne få noget frokost.

 

    

    

    

Som det lige kan anes på Ole's telefon var der - 22 der i solen.

Vi havde selvfølgelig også drikkevarer med som skulle indtages til pølserne.

Lene åbnede en cola stillede den på bænken og tog et billede. Imens var hendes cola frosset så den var vokset ud af dåsen, fik desværre ikke et billede af det. Jeg nåede ikke at drikke min øl før det var grødis og det gad jeg ikke, en sjov oplevelse, men Jokkmokk pølsen og de alm. pølser var gode. Det var desværre ikke lykkedes os at finde nogle Elgpølser som vi ellers havde lovet Knud og Lene de skulle smage, vi havde støvsuget alle forretninger vi var i nærheden af, men nej ingen Elgpølser.