4 banden på 6 tur i Polen

 

Vi skulle en tur til Polen i år, da vi kunne få følgeskab af nogle erfarne i at rejse i Polen. De har været i Polen flere gange både før Polen blev frit og efter og det er jo dejlig når man er lidt usikker på hvad og hvordan. Enden blev at vi var 3 vogne som skulle køre sammen. Så vi skulle på tur med de gamle. :-)

 

Vores rejse startede med at vi hentede campingvognen i Ebeltoft hvor den havde stået en uges tid, mens vi havde været hjemme. Efter overstået familiebesøg gik turen til Hvidbjerg Strand camping, hvor vi skulle være i weekenden og se Åben Hede på øvelsesterrænet i Oksbøl. Dette kan se andet sted på hjemmesiden.

 

Turen gik derefter til Mitte Caravan i Medelby, hvor vi skulle mødes med det ene hold. Sidste hold skulle vi mødes med i Niederfinow ca. 480 km fra Medelby.

Vi så og oplevede rigtigt meget over en periode på tre uger, så siden vil løbende blive opdateret.

    

På Camping Mitte står disse flotte figurer.

     

Camping Mitte er en god plads til en overnatning eller to på ud eller hjemvejen, hvilket vi før har benyttet os af. Nogle steder bygger man flere hytter, her har man revet dem der var ned, hvorfor ved jeg ikke.

Efter en hyggelig aften med en hakkebøf med bløde løg kunne turen starte næste morgen hvor vi havde en lang tur foran os.