Spanien 2016

Grænsen mellem Frankrig og Spanien er iflg. vores GPS i 300 meters højde.

Her kører vi i to niveauer, noget af et bygningsværk her i bjergene

Lidt længere fremme kommer vi til denne meget høje bro. Jeg syntes det er dyrt at køre på motorvejene i både Spanien og Frankrig, men kan da godt se at det koster kassen at lavet sådan et vejnet, jeg kan dog ikke lade være med at tænke på om de dog ikke har fået EU-støtte

Her er landet en flyver, den er da vist kommet galt i byen.

Et af de mange betalingsanlæg vi lærte så godt at kende, jeg tror vi har betalt dem alle. :-)

Vi kørte efter en campingplads El Pasqualet lidt udenfor Barcelona, hvor der skulle være busforbindelse direkte til byen.

Vi kom ud på en køretur på de små veje hvor det gik godt op, med  godt med sving. Den skulle ligge i 300 m højde og det brugte vi ikke så mange km på. Jeg fik ikke taget nogen billeder, jeg havde var optaget at kørslen, jeg hader de små serpentineveje og især med cv'en på krogen. Jeg bliver køresyg, hvis jeg ikke følge 100% med i kørslen. Da vi kom til pladsen blev vi hurtigt klar over det ikke lige var en plads for vores vogn. Vi gik en tur på pladsen og det var meget små smalle veje og så var der ingen ledige pladser, efter hvad vi kunne se, så vi vendte kareten og kørte ned igen. Vi valgte så at køre til Vilanova Park camping, den har jeg læst meget om, både godt og dårligt.

Det må siges at de har styr på indskrivning og du bliver fulgt hen til den plads du er blevet anvist, der kører en bil foran dig, så kan det ikke være så svært at finde pladsen, men måske tilbage til udgangen.

Vi fik en plads "nede", det skal siges at pladsen er utrolig kuperet, der var stejlt visse steder. Vejene er smalle og pladserne små, det kneb noget at få campingvognen omkring det sidste hjørne, der kom et par ridser i lakken. Den plads vi havde fået tildelt var ikke meget længere end vognen. Første projekt var at få vendt den, altså campingvognen, men det klarede Ole i fin stil og til nogle svenskeres udelte beundring de både klappede og osv. Her kom vores mover igen på hårdt arbejde, hvor er jeg glad for at vi havde fået en ny, den er bare super god efter vi har fået den nye styring monteret.

Vi kom på plads og så var det høj frokosttid.

Som det ses fik vi sat et par sider på markisen, der blæste en kold vind og solen måtte vi lede lidt efter. Efter vores mening er træerne alt for store på pladsen, i hvert fald her i lavsæsonen, men kan godt se at om sommeren når der er mega varmt er det nok dejligt med træerne.

Vi snakkede om hvad det er for frugter på palmen, det kunne godt ligne dadler.

    

En fin restaurant med gratis Wi-fi, men du er der.

Pool er der selvfølgelig også, den er dog lukket nu, så kan svømmehallen jo bruges i stedet.

Spanien side 4