Geocaching
mjomj

Vi er, som det er nogle bekendt ivrige geocachere. Vi syntes det er en dejlig måde at komme ud og opleve naturen og så er det ganske gratis, man skal blot bruge en gps eller en smartphone, hvilket de fleste af os alligevel har. man får set nogle steder både i vores dejlige land Danmark og i udlandet og det noget alle kan være sammen om både stor og små medlemmer af familien.

Vi har flere gange pakket madkurven, en Coop grill pølser m.m. og taget på heldags geotur med vores søn, svigerdatter og børnebørnene og alle elsker det. Man får en masse motion, det kræver lidt at gå 10 - 15 km i uvejsom skov, hvor der til tider var så blødt at der stod vand oven på pladret, hvor vi sank i til anklerne.

Vores første møde med Geocaching gik vi en nytårsaften på Feddet Camping. Vi kunne straks se ideen i at have et formål med at gå en tur. Vi har i et par år fundet nogle stykker når vi har været på camping. Vi havde meget glæde af det i Ribeauville på ferie, da fik vi set nogle steder vi aldrig ville have fundet, hvis det ikke lige var fordi vi skulle finde en geocach. De er jo ofte placeret på særlige steder. Steder som er betydningsfulde på en eller anden måde gennem tiden eller stedet i sig selv er smukt, eller der er en smuk udsigt.

I løbet af sommeren i år er det blevet til noget mere, da vores søn, svigerdatter og børnebørnene også er begyndt. Vores rigtig gode venner, som vi camperer meget sammen med er også begyndt så vi finder nogle når vi er på camping, senest har vi været på Orø netop for at finde geocach, da der er rigtig, mange på øen.

Hvad er Geocaching, det gå ud på at finde en skat (cach) ved hjælp af en GPS. Skatte indeholder altid en logbog eller rulle, hvor man kan skrive at man har været der og fundet den. Alt efter størrelse kan den også indeholde skriveredskab og måske nogle må ting. Det er så meningen at du kan tage en af de ting der er mod at du lægger en anden ting i stedet, dette er til stor glæde for børnene.

Geodag til Slagelse    

  

  

For at komme hertil kørte vi langt op mellem vinstokkene i Alsace og det var hele ture værd, her var utroligt smukt .   

  

Skatten blev fundet.

     

Her ved denne utrolig flotte vejrstation skulle der også være en, men den fandt vi ikke