4 banden på 6 tur i Polen

 

Turen gik videre til Bialowieza, hvor der er en National Park. Parken er en urskov på grænsen mellem Polen og Hviderusland.

Området er fredet og har en enestående natur bestående af mange meget gamle træer, planter og store dyr bl.a. den europæiske bison.

Der er en mini Zoo hvor man kan se bison, der var ikke så mange men de var der. Jeg ved ikke om dyrene gemte sig eller de var flyttet til et andet område p.g.a. varmen, for der var ikke så mange dyr i parken af hverken den ene eller anden art.

På turer dertil tog jeg nogle billeder, men det er ikke altid lige let at tage billeder i farten og til tider kommer der noget bil og genskær med, ærgerligt.

    

Et par bygninger som jeg kalder fra betonkommunismen om det er retfærdigt ved jeg ikke.

    

I polen er der mange kirker, her er de med løgformede spir på og der er ofte noget blåt i forbindelse med kirkerne, det må have en betydning.

Vi skulle campere på en lille campingplads i baghaven hos en ældre dame. Vi fyldte hele indkørslen, men det kunne lade sig gøre. Den lille hyggelige plads var godt besøgt, hvilket er meget forståeligt for der var pænt og rent, græsset var dig lidt langt, men det er åbenbart noget man ikke gør så meget ved på de kanter, det var tilfældet flere steder.

        

Så kom vi på plads her også, der var ikke så meget plads så det blev i forlængelse af hinanden.

    

Så men pæne toiletbygninger og køkkenet er på siden af bygningen med dametoilettet.

         

Her er de så dovne p.g.a. varmen men endelig til sidst var der en der rejste sig, den er ikke helt fuldvoksen tror jeg.

    

Vildsvin og Elg var der også

    

En Los som dovent løftede hovedet efter vi prøvede at provokere den. Det skulle være vilde heste, men de så nu meget tamme ud.

    

Ulve eller ulv var der også, vi så retfærdigvis lige skyggen af nr. to.

 

Retur til side 1        næste side