Vinterferie
2010

Så blev det endelig tid til vinterferie. Vores planer for turen der op blev ændret en uges tid før. Ole skulle til et møde fredag den 19. i Oslo, og det var ellers den dag vi skulle  køre. Aftalen blev at vi skulle køre til Oslo torsdag og der fra til Tandådalen via Trysil lørdag, det er ca. 150 km længere.

Vi kørte hjemmefra torsdag morgen kl. 0505 og havde en køretur på 735 km foran os. Det var jo ikke til at vide hvordan vejret og føret på turer ville være, hvis det var godt kom vi tidligt og ellers ville vi have god tid, hvis vejene ikke var så gode, der var jo lovet sne. Vi skulle overnatte på Bogstad Camp & Turistcenter i den nordlige del af Oslo, her har vi overnattet på vej til NCT i Lillehammer i 2008 sammen med Karin og Jan.

Så er det ved at være slut med første pitstop på turen, vi havde købt noget morgenbrød på vejen og kaffen var lavet hjemmefra.

Det ser flot ud med isen ned af klipperne, noget vi jo ikke kan opleve hjemme.

Vi var færdige med at stille op kl. 1630 det var dejligt at det stadig var lyst, her var meget koldt. Det var -6 grader og det blæste en del, så det føltes meget koldt. Her ser jo noget anderledes ud end da vi var her i juli 2008. Det er kun en lille del af pladsen som bliver brugt. Her er en del ældre mere eller mindre kønne eksemplarer af vogne, hvor der bor nogle hele tiden tror vi. Hytterne er også godt belagt, mon ikke det er nogle som arbejder i Oslo, det passede med tiden de kom på, at det var efter arbejdstid.

 

Der er lidt forskel på sommer og vinter

     

En større en, siderne kan trækkes ud. Et par eksempler på hvordan det kan gå.

              

     

Der er døgnåbent i weekenden i receptionen fordi den samtidig er Turistinformation og åbent hele dagen og til langt ud på aftenen almindelige hverdage, det er meget rart at vide, det kan jo være man får brug for det en dag. Lige ved siden af pladsen er også et velassorteret minimarked, og ved indkørslen til pladsen er det en Statoil tank, så bilen kan også blive tanket.

Vinterferie side 2