Vinterferie
2010

Retur til vinterferie side 1

Vi kørte fra Oslo Lørdag morgen kl. 0815. Det var køligt ca. - 12 grader og det havde sneet noget 5 - 7 cm i løbet af natten så vi var lidt spændte på hvordan føret og vejret ville være på den 300 km lange køretur. Det sneede da vi kørte og vejene var rimelige. Der var glat, men det gik. Det gik fint ud af Oslo, det var jo heldigvis lørdag så der var ikke så meget trafik.

       

Et par billeder fra turen hertil. De sidste kilometer, fra Trysil var der meget glat, det var rent is vi kørte på, det stormede og sneede så det var godt. Vi har efterfølgende konstateret at vi nok er sluppet heldigt i forhold til dem som overnattede i Mullsjö. Det måtte grave sig ud af pladsen og det havde været en voldsom tur herop, de var første fremme omkring kl. 2000. Al udkørsel blev frarådet i Sydsverige, så  det var noget med skal, skal ikke.

Vi fik stillet op, men teltet kom først op søndag formiddag. Da vi ankom var der snestorm og - 20 grader, det var helt vild koldt, det var slet ikke til at holde ud at være ude.

   

Alle 9 vogne kom på plads. Det sner lidt ind imellem, ikke det store.

     

Simone 3 år skal på skiskole, man behøver ikke være så stor. Solveig og Haralds barnebarn.

     

Der er mange som ikke er så gamle når de lærer at stå på ski.

  

Karin og Jan mistede et dæk på vejen herop, så vi var ude for at få fat i et nyt til hjemturen. Der skete heldigvis ikke noget.

.

Et par billeder fra køreturen til Marlung efter et nyt dæk, lidt sne er der da kommet.

  

Endelig fri fra skiskole.

videre til side 3