4 banden på 6 tur i Polen

 

Vi havde som nævnte en lang tur foran os, så der var ikke noget med at snue formiddagen væk, hvilket blev kendetegnet for hele ferien.

Kursen blev sat mod Niederfinow, efter et besøg hos Scandinavia Park for at proviantere bl.a. gas, vi havde fået fyldt vores flasker dagen før, nærmere bestemt Triangel Tour Camp. Det blev en meget varm dag, det var ikke noget problem for os vi har jo klimaanlæg i bilen, men det var ikke alle der havde det. Vi mødte en mur af varme når vi åbnede døren. Der blev hold flere pauser på turen så chaufførerne ikke faldt i søvn i varmen og ingen blev dehydrerede.

Når to vogne følges er der som regel også to GPS og det er ikke altid de vil samme vej, det kender vi jo alt for godt. 10 GPS er lig med 10 forskellige ruter. Nogle GPS viser ned af cykelstier og andre vil ikke den vej. Vi kunne dog konstatere at vi ikke var de eneste der kørte i bil den vej såeee. Frem kom vi dog.

Triangel Tour Camp er en lille plads hvor lejerchefen ikke plejede til at få grupper, som han sagde, men vi fik dog lov til at komme ind. Der var ikke meget plads, men vi fik da bøvlet campingvognen på plads, lige der var det ikke en fordel med den store vogn, det var det heller ikke på cykelstien .

Pladsen har egen "flodbred", der var udgang fra pladsen til en flod/kanal. Pladsen var indehaver af en del kanoer til udlejning. En rigtig lille perle. Lidts stemningsbilleder fra volden langs kanalen, hvor der også var en sluse, hvor alt stadig foregik med håndkraft, og der var travlt.

    

    

    

Det kan vist ikke blive meget smukkere.

    

    

Der kom heldigvis en båd mens vi studerede slusen på afstand, hvorved vi kunne konstatere at tingene foregik med rugbrødsmotor og han havde travlt, allerede mens han havde gang i den ene ringede telefonen at den næste var på vej, der skulle arbejdes for lønnen.

   

      

Slusen var af ældredato, men den virkede fint efter hvad vi kunne se, det er jo ikke sikkert ham der skulle dreje håndtaget har samme mening. Det var ikke kun små sejlbåde der skulle igennem også flodpramme kom igennem.

    

Så ankom efternølerne og der skulle snakkes.

Om aftenen sad vi på volden og hyggede det kan vist ikke gøres et sted hvor der er smukkere.

retur til side 1        fortsætte til side 3