Side 10

Tilbage til side 9

 Tilbage til side 1   

Efter en hyggelig dag i Tandådalen, kørte vi mod Præstbäkken hvor vi plejer at overnatte på vej på vinterferie, det kunne være sjovt at se den om sommeren, det er jo en rasteplads ved en badesø. Der var mange mennesker og hyggeligt.

.

Næste overnatning blev på Lovsjöbaden Camping lidt syd for Jønkøbing. Her overnattede vi jo sidste år da vi var med den Svenske Kabe Club syd på besøg på Kabefabrikken. En hyggelig plads som også ligger ved en badesø som der jo e så mange af i Sverige.

Selv om det var sen da vi kom skulle Jan ryge sild til vores aftensmad, det blev rigtig gode og det tager ikke så lang tid.

Der er en utrolig flot natur ved campingpladsen

.

Der blev også tid til at lege lidt.

Lørdag formiddag var vi en tur på Kabefabrikken, nu vi alligevel var i området. Der så vi en Smaragd i 2010 udgaven, godt nok kun udefra vi tog et par billeder af nogle tydelige ændringer.

Sidste stop på hjemvejen var Jägersbo Campingplads i Hoor. En dejlig plads, som også ligger ned til en badesø. Pladsen er hjemplads for den svenske Kabe Club Syd, jeg fik desværre ikke taget nogle billeder.

Nordkapp turen sluttede lidt hurtigere end planlagt da vi kørte forholdsvis hurtig hjem på grund af sygdom i familien hos vores venner og vi havde lidt problemer med bilen.

Det har været en dejlig tur, hvor vi har set og oplevet en masse. Vi har nu været på Nordkapp to gange og har haft forskellig oplevelser.

Vi kan nok godt finde på at køre der op igen om nogle år.

Da vi kom hjem syntes vi ikke vi var helt færdige med at holde ferie, så vi kørte en tur på Sorø Camping de sidste dage og så er det jo snart slut med denne ferie.

Til Karin og Jan, tak for de mange oplevelser vi fik sammen på turen.

Tilbage til side 9