Side 9

Tilbage til side 8

Tilbage til side 1   

Vi overnattede næste gang i Røros, som ligger temmelig højt i omkring 600 meters højde, og kørte videre til Trysil. På turen kom vi op i næsten 800 meters højde. Det er underligt at man i tor dage kan køre konstant i 400 til 800 meters højde uden på noget tidspunkt at komme længere ned.

De var sjovt at se Trysil uden sne, der ser noget anderledes ud. Vi var inde og få tømt toilettet på en tankstation. I Norge kan du ikke tømme toilettet på alle campingpladser, det har de ikke tilladelse til.

.

Vi ville en tur til Tandådalen og se hvordan der ser ud uden sne. Vi fandt en parkeringsplads hvor vi blev enige om at overnatte, der var utroligt stille, solen skinnede og der var 25 grader, hvad mere kan man ønske sig.

.

Vi var en tur rundt på skisportsstedet og campingpladsen som før første gang var åben om sommeren, der lå ikke ret mange så det er måske også sidste gang.

Det var et trist syn som mødte os, der er meget som kan gemmes under sneen. Området er meget slidt af den voldsomme belastning det bliver udsat fro under den lange vinter med de mange mennesker.

.

Det var også tydeligt at campingpladsen ikke var baseret på sommer camping.

.

På pladsen ved det andet billede lå vi da vi var på vinterferie i år.

Tilbage til side 8                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  side 10