Side 5

Tilbage til side 4

Tilbage til side 1   

Vi nåede Nordkapp den 29. omkring kl. 1630.

De sidste 30 kilometer og især de sidste 12 var her så tåget at der kun var ganske få meters sigtbarhed, og det stormede så det rev og flåede i campingvognen, og så piskede regnen ned, vejret var helt ekstrem. Vi fandt en plads på parkeringspladsen og fik fronten af campingvognen op mod vinden så fladen ikke var så stor, men det ruskede noget alligevel. Så skulle vi have tørt tøj på for vi havde jo ikke lige nået at få regntøjet på.

Vi fandt ud til globussen i tågen, det var godt vi havde været her før, ellers er jeg ikke sikker på vi havde prøvet at gå derud. Det blæste derude og var så tåget at man intet kunne se, stor du på globussen kunne du dårligt se hegnet få meter væk. Senere var vi en tur derude, hvor tåget var lettet lidt, men blæsten var taget til så vi dårligt kunne stå fast. Det var omkring 9 grader.

Kontrasten på vejret heroppe fra vi var her i 2004 er helt enorm, det er fra den ene yderlighed til den anden det eneste her mangler er sne.

Lidt tåget var der, så langt er der heller ikke mellem vognene.

Vi skulle have stegt ål den første aften og de skulle jo ikke steges i campingvognen, men det var lidt problematisk og holde ild i gassen derude. Der er en hytte på pladsen som bliver brugt af personalet, hvor der var en terrasse i læsiden, det lykkedes at få dem stegt og det var godt. Jan stegte ål og Ole snakkede.

                                                                side 6