Side 6 

Tilbage til side 1          

Dagen efter havde vinden lagt sig, så det var lettere at bevæge udenfor. Vi kørte en tur ned gennem tågen til Honningvåg som er den største by på øen Mageröya. Der skinnede solen og vejret var dejligt.  Vi osede lidt og så på byen. Der er stadig små pletter med sne heroppe, så sommeren har ikke været så varm og nu er den ved at være slut på disse kanter.

.

Tilbage på toppen oplevede vi hvordan vejret kan skifte fra det en øjeblik til det andet. Pludseligt var det klart tågen var stort set væk og inden for få minutter var det tåget igen så du intet kunne se.

.

I Nordkapp klippen er der sprængt et stort område væk, hvor man har bygget toilet, restaurant, biograf og meget mere. der er også lave en stort panoramavindue, men det var begrænset hvor meget udsigt der var mens vi var der.

Det var mere eller mindre tåget hele dagen på nær en lille time ved femtiden, så forventningerne til at se midnatssolen var meget små. Omkring kl. 2230 ville vi gå en tur for efterfølgende at gå til køjs. Tågen lå overpladsen. Vi gik der op og da vi kom på den anden side af Nordkapphallen så vi den mest fantastiske midnatssol. Solen stod hel klar oven over tågen som var neden for klippen det var helt vildt flot og meget anderledes end det vi oplevede sidst vi var her. Utroligt med de vejrskift der sker her og i den hastighed. Vi har oplevet det hele. Døm selv. Det ser ud til at her er mørkt, det er der ikke, det er kameraet som blender ned når du tager billeder op mod solen, her er helt lyst hele døgnet, og lyset er meget skarpt.

.

        side 7                             

Tilbage til side 5