side 7

Tilbage til side 6

Tilbage til side 1   

Alting får en ende, også vores ophold på Nordkapp, det var tid til at drage videre, men vi følte også at vi havde oplevet næsten alle vejr typer  vi havde voldsom storm, regn tåge og flot solskin med midnatssol, hvad mere kan man forlange på to døgn. Et par billeder fra den sidste morgen hvor al tågen var væk og det var helt klart.

.

 Vi skulle ned, og nu kunne vi se landskabet i modsætning til da vi kørte op, hvor det var tåget så vi kun kunne se nogle få meter frem. Flot er det jo.

.

Vi fandt et sted ud til vandet og spise frokost.

Natten efter Nordkapp blev på Solvang Camping i Alta, det var en ok plads, men hvis du skulle af med dit spildevand og have tømt toilettet skulle du betale 30 NKR ekstra og det kostede i forvejen 190 uden strøm, så den besøger vi nok ikke igen.

Det kan dårligt blive smukkere.

Næste stop blev Olderelv Camping i Skiboten. En campingplads med 3/4 af pladsen og det er en stor plads, med fastliggere. Fastliggerne her har nogle anderledes "fortelte" end man har i Danmark. Det er godt det er forbudt i DK, det ser forfærdeligt ud.

aftenhygge og planlægning af næste etappe.

Når man kører af E6 og kommer til Skarberget så slutter vejen og eneste mulighed for at komme videre er med en færge til Bognes, det er meget hyggeligt, men det må være træls for dem som bor og færdes her til dagligt.

.

 

Ved færgelejet var der også nogle motorbåde. Her fremgik det tydeligt at der er enormt stor forskel på vandstanden i forbindelse med tidevandet. Rigtig man broen her oppe er flåder med en bro som kan bevæge sig op og ned. Her var broen i to etager, det så lidt pudsigt ud.

                                                                                                                                                                                                        side 8